Поводом краја реализације пројекта Менсин STE(A)M караван, који је финансиран од стране Центра за промоцију науке и реализован у седам градова, у четвртак, 23. јуна у 19:30  у термину онлајн разговора резервисаног за Менсин Одсек за децу могли те пратити панел дискусију на тему Менса деци: Менсин STE(A)M караван.

Разговарали смо о следећим питањима:
Шта је STEM, a шта STE(A)M?
Зашто је битно децу ангажовати у STE(A)M активностима?
Како је изгледао фестивал Science on Stage у Прагу?
Како и где је овај пројекат реализован?
Које су радионице реализоване?
Панелисти су били чланови Менсе Србије који су били аутори и реализатори радионица на Менсином STE(A)M каравану: Тања Олеар Гојић, Момчило Степановић, Дејан Јовић, Миа Чараковац, Ненад Пантић, Мирјана Тишма, Дуња Шашић, Дијана Јовановић.

2 Replies to “Онлајн разговори четвртком: Менсин СТЕАМ караван”

  1. Pozdrav, majka sam darovite djevojčice 11 godina, živimo u Hrvatskoj, Beli Manastir. Voljeli bi ako bi nas mogli uključiti u on Line razgovore ili radionice. Za darovite se jako malo daje…
    Hvala Vam puno, s poštovanjem Dalia Bosnjak

    1. Poštovana, ovde na stranici možete pogledati sve prethodne razgovore četvrtkom, a ubuduće pratiti objave zvanične stranice Mense Srbije na društvenim mrežama.
      Pošto živite u Hrvatskoj ispratite aktivnostu Udruge Dar i Europski talent centar Hrvatska- Centar izvrsnosti Varaždinske županije”. Srdačan pozdrav

Comments are closed.