Акредитовани стручни скупови:

7. децембра 2019. године „Стимулација интелектуалног развоја – примери добре праксе”.

7. новембра 2020. године „Решавање проблема – стимулација интелектуалног развоја (примери добре праксе)” 

13.-14.5.2022. године ,,Дани интелигенције: Мотивација- стимулација интелектуалног развоја”

ТРИБИНЕ:

,,Даровити и образовање“ 9.3.2018. године у Мастер центру у Новом Саду у организацији Менсе Србије, Удружење васпитача Војводине и Националног центра за таленте. Агенду можете видети овде. 

15.3.2019. Трибина Даровити и образовање у Нишу у Центру за стручно усавршавање 

11.4.2019.  Трибина Даровити и образовање у Крагујевцу, 

17.5.2019.  Трибина Даровити и образовање у Крушевцу, у просторијама Регионалне привредне коморе, Крушевац

У оквиру мултиконгреса Serbian Visions Менса Србије се представљала јавности  у хотелу Radisson Collection Old Mil у Београду: 

  • У уторак 2. фебруара 2021. године у 18 часова онлајн панелом “Изазови које данашњица ставља пред децу и омладину“. Разговарано је о томе на који начин технолошки амбијент данашњице утиче на развој деце и омладине. Које су замке, а које предности актуелног тренутка и како га искористити у циљу припреме за будућност. У панелу су учествовали: Драган Кљујић – психолог, Дуња Шашић – едукатор, Милан Петровић – наставник, Матиас Немет Ђукић – ученик. Модератор је Предраг Ђукић, потпредседник Менсе Србије, председник ИВН комитета светске Менсе и експерт Националног центра за таленте.
  • У недељу 22. новембра 2019. од 17-19 часова Предраг Ђукић је говорио о занимањима будућности, Тања Олеар Гојић је  говорила о подстицању интелектуалних потенцијала код деце и пројекту Дан интелигенције, а Александра Боровоћ је представила Еразмс+ пројекат Teachers for gifted који ће Менса Србије реализовати током следће године.
  • У недељу 25.11.2018. од 12 до 14 часова Презентирањем закључака конференције “Даровитост , образовање и развој”, као и предавањем са дискусијом, на тему: БУДУЋНОСТ ОБРАЗОВАЊА, предавача: мр Предрага Ђукића.
  • У недељу 26.11.2017. од 18 до 20 часова, презентирањем закључака недавно одржане међународне конференције “Даровитост – препознавање и подршка”, као и предавањем на тему: БАЗИЧНА ПРИПРЕМА ДАРОВИТИХ ОСОБА, предавача мр Предрага Ђукића.