У четвртак 11. марта, са почетком у 19:30х, организовали смо још једну у низу онлине трибина преко наше Фејсбук странице.
Овог пута, у гостима су нам били наши чланови Дејан Јовић и Милица Чавић и говорили су на тему развоја љубави према науци код деце и омладине.
Дејан је професор хемије у Шабачкој гимназији. Његова методологија рада као и област интересовања усмерена су на децу која су даровита за хемију и друге природне науке. Вршио је бројна истраживања на тему идентификације и рада са даровитим ученицима а своје резултате представљао је на бројним конференцијама и стручним скуповима.
Милица је професор енглеског језика. Иако ради у сфери друштвених наука, са пођеднаким ентузијазмом приступа новинама и у области природних наука кроз образовање, како омладине, тако и деце.
Модератор трибине је Јелена Исајловић.
О гостима:
Дејан Јовић
Дипломирао на Природно-математичком факултету у Новом Саду, где је и мастерирао на наставном смеру. Други мастер рад је одбранио на Хемијском факултету у Београду. Члан је стручног жирија манифестације Дан интелигенције. Члан је Института за модерно образовање, као и ЕпоЦ тима Србије. Тренутно учествује у Ерасмус + пројекту “Теацхерс фор Гифтед”. који је покренула Менса Србије у сарадњи са Менсом Шведске.
Милица Чавић
Дипломирани професор енглеског – мастер
Оснивач двојезичног клуба за децу ЗабавнИQ
Мама две девојчице, студент докторских студија Универзитета у Новом Саду.