У четвртак, 21. априла у 19:30 у онлине догађају на ФБ страници Менса Србије причали смо о једној необичној, занимљивој и креативној теми под називом “Тело као инструмент”
са госима Аном Врбашки и Марком Дињашки који чине  Дуо Alice in WonderBand.
🎼Дуо Alice in WonderBand је настао 1998. године на Фрушкој гори, а од тада је плодове свог креативног рада проширио на читав регион. Једини су у овом делу Европе који се баве врло специфичном врстом сценске уметности – спојем музике, позоришта, плеса и акробатике кроз посебну вештину телесних перкусија. За ову технику, у којој је тело ритмички инструмент, едуковали су се код светски познатих телесних перкусиониста.
🎶Alice in WonderBand  је животни пројекат чије језгро чине музичари Ана Врбашки и Марко Дињашки, који су већ 24 године партнери како на сцени тако и у животу, што даје нову димензију њиховом присуству и односу на сцени. Своје пројекте реализују као Удружење грађана Отворени круг Нови Сад.
Марко и Ана се баве едукацијом и воде радионице телесне музике за децу, младе и одрасле. Желе да телесна музика нађе што већу примену у образовању деце, младих и одраслих, како би цела заједница могла да осети добробити ове сјајне технике.
Снимак ће бити ускоро доступан и овде, а за сада је доступан на фејсбук страници Менсе Србије.https://www.facebook.com/MensaSrbije/videos/360369779364053